Λαγκούβαρδος Μεσσηνίας | Μαραθόπολη
6932 484 271
info@lagouvardos-apartments.gr
Δραστηριότητες
Υπάρχουν πολλές επιλογές και πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε!
Πεζοπορία

Το νησί προσφέρεται για πεζοπορία με πανέμορφες διαδρομές διαφόρων επιπέδων. Μπορείτε να απολαύσετε ένα απλό περίπατο, θαυμάζοντας τις ομορφιές του νησιού, ή να ακολουθήσετε πιο δύσκολα μονοπάτια που οδηγούν σε μοναδικά σημεία του νησιού. Ο περιηγητής μπορεί να θαυμάσει τη καταπληκτική θέα, τη χλωρίδα και πανίδα του νησιού καθώς επίσης να επισκεφθεί ιστορικές τοποθεσίες και μνημεία από την αρχαία Πρώτη.

Θαλάσσιες Εκδρομές

Τα σκάφη "ΜΑΙΡΗ" & "ΛΑΜΠΡΟΣ" χωρητικότητας 15 και 45 ατόμων, θα σας μεταφέρουν σε 10 λεπτά στο πανέμορφο αυτό νησί. Εκεί θα κολυμπήσετε στα γαλαζοπράσινα & πεντακάθαρα νερά στην παραλία Βουρλιά και θα δείτε από κοντά τις σκαλιστές επιγραφές που έγραψαν κάποτε οι πειρατές στο "Γραμμένο".

Καταδύσεις

Ο υποθαλάσσιος πλούτος του Ιονίου χαρίζει αξέχαστες εμπειρίες και ανεξίτηλες εικόνες στους λάτρεις των καταδύσεων. Μπορείτε να ανακαλύψετε τα μυστικά του βυθού κάνοντας αυτόνομη κατάδυση (με φιάλες) ή Snorkeling (βατραχοπέδιλα, μάσκα και αναπνευστήρα)

Surfing

Ο Λαγκούβαρδος είναι μια μοναδική παραλία απαράμιλλου κάλους, η οποία είναι πόλος έλξης των επισκεπτών για στιγμές ηρεμίας στα καταγάλανα νερά της και ειδικά για την προσφορά της στα θαλάσσια σπορ. Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο, ο Λαγκούβαρδος είναι ιδανικό μέρος για board surfing, και wind surfing.

Golf

Απολαύστε το χόμπι σας σε ένα μαγευτικό περιβάλλον